Forretter

Hovedretter

Menuer

Alle menuer er min. 10 kuverter.

Forretter

Forret nr. 1
Hjemmerøget Laks med tyttebærpeberrod og bacon serveres med rustikt brød.
Pr. kuvert kr. 80,-

Forret nr. 2
Laksetårn med dildcreme og rejer serveres med rustikt brød.
Pr. kuvert kr. 80,-

Forret nr. 3
Tunmousse med ørredrogn og dressing serveres med rustikt brød.
Pr. kuvert kr. 80,-

Forret nr. 4
Koldrøget hellefisk med asparges og kaviar serveres med rustikt brød.
Pr. kuvert kr. 110,-

Forret nr. 5
Osted skinke 12 mdr. med melon og ærteskud serveres med rustikt brød.
Pr. kuvert kr. 80,-

Hovedretter

Menu nr. 1
Gammeldags flæskesteg med hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål og gele.
Pr. kuvert kr. 159,-

Menu nr. 2
Gammeldags kødkvægssteg med stegte kartofler, rødvinssauce, bagte rodfrugter og tyttebær.
Pr. kuvert kr. 189,-

Menu nr. 3
Stegt, røget og glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler.
Pr. kuvert kr. 149,-

Menu nr. 4
Kalvesteg stegt som vildt med vildtsauce, stegte kartofler, waldorfsalat og bagte gulerødder.
Pr. kuvert kr. 199,-

Menu nr. 5
Rosastegt kødkvægsculotte med trøffelsauce, halve bagte kartofler og bagte rodfrugter.
Pr. kuvert kr. 199,-

Menu nr. 6
Rosastegt kødkvægsfilet med braiserede svinekæber, rødvinssauce, stegte kartofler, coleslaw og marinerede grønne bønner.
Pr. kuvert kr. 239,-

Desserter

Dessert nr. 1
Hjemmelavet chokolademousse med flødeskum.
kuvert kr. 65,-

Dessert nr. 2
Hjemmelavet æbletrifli.
Pr. kuvert kr. 65,-

Dessert nr. 3
Italiensk tiramisu.
Pr. kuvert kr. 75,-

Dessert nr. 4
Chokoladekage med syltede bær
Pr. kuvert kr. 65,-

0