Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Afhentning
Hverdage senest kl. 18.00 og lørdag senest kl. 15.00,
hvis ikke andet er aftalt.

____

Udlejning af grill
Leje af grill kr. 500,-
Depositum til evt. rengøring kr. 500,-

____

Service
Der betales depositum for emballage på kr. 200,-
Alt emballage afleveres i rengjort stand, efter aftale.

____

Serveringspersonale
Ved arrangementer kan der bestilles en slagter og/eller kokke.
Slagter/kokke på hverdage kr. 400,-
Lørdag efter kl. 14.00 kr. 600,-
Søn og helligdage kr. 800,-
Kørsel pr. km kr. 4,- + tiden
Minimum 3 timer.

____


Ændring af kuverter
Ændringer i kuvertantal skal ske senest 2 dage før.
Ellers er ordren bindende.

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

Pressemeddelelser

Osted Slagter&Ost går økologisk

Pressemeddelelse – Osted Slagter&Ost – april 2018

Onsdag den 25. april bliver en mærkedag hos Osted Slagter&Ost, når forretningen slår dørene slår op til en ny satsning.

Fra denne dag vil kunderne kunne købe økologiske slagtervarer i butikken. De nye økologiske varer leveres af Slagtergården i Holbæk, der har specialiseret sig i økologisk kød.

-Vi har stigende efterspørgsel på økologiske varer i butikken, så det er helt naturligt, at vi udvider vores sortiment og tilbyder et stor udvalg af økologiske produkter fra pålæg til pølser, delikatesser og udskæringer. Slagtergården er kendt for deres lækre produkter i høj kvalitet. Og det flugter jo også meget godt med, at vi driver forretning i Lejre Kommune, som er en økologisk kommune, siger slagtermester Kennet Hansen fra Osted Slagter&Ost.

I øjeblikket oplever butikken fremgang i salget. Ost og kød i høj kvalitet er en god kombination, som mange gerne kører langt efter. Kunderne kommer fra store dele af Nord-, Midt- og Sydsjælland.

– Jeg tror, det er fordi, at nu kan tilbyde alt til frokostbordet. Vi har et stort udvalg, og vi har altid mere end 100 oste i butikken fra det meste af Europa,
siger Kennet Hansen.

Og fremover vil det altså også være muligt at vælge økologiske slagtervarer fra den nye disk i forretningen.

Osted Slagter&Ost holder fast i de håndværksmæssige traditioner i slagterfaget. Forretningen stammer helt tilbage fra 1910. Det betyder bl.a., at kød hænger og modner naturligt, og at røgvarer, saltvarer og pålægsvarer produceres helt fra bunden efter originale opskrifter.

Butiksinformationer:

Osted Slagter&Ost er en god gammeldags slagter med tradition for de bedste slagtervarer og alt inden for det gamle stolte fag. Det rækker lige fra gammeldags modning af okse- og kalvekød på krog til moderne mad ud af huset. Butikken blev etableret i 1910, og lige siden har der været en slagter på Fugletoften i Osted. Slagtermester Kennet Hansen overtog virksomheden i marts 2001. I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken i dag også tilbyder mere end 100 oste fra det meste af Europa.

Mere info fås hos slagtermester Kennet Hansen på telefon 4649 7044 / e-mail slawter@live.dk

Pressemeddelelse af Christian Pedersen – Added Value Communication

Delikatesser og kød

Specaliteter og lækkert charcuteri skal laves med følelse 

Vores speciale er pølser og delikatesser og indtil nu hænger der 33 medaljer i butikken, som er vundet på fagkonkurrencer i norden.

Vi forhandler Luxuskød-kvæg af den allerbedste kvalitet. Det bliver slagtet på, et jysk slagtehus og kvæget kommer fra det lokale område.
Ungkvæget græsser i det vest jyske, og der er kort transport til slagtehuset.
Alt kødet bliver modnet på krog , ligesom i de gode gamle dage, og det giver den bedste smag og mørhed i kødet og det lig med den bedste bøf man kan få , og så er den DANSK.
Vi har Hindsholm-grisen som går ude hele året og er økologisk, den finder selv sin føde, og spiser ca 3 gange så meget og vokser dobbelt så langsomt som alm. grise. Kødet er mere rødt og meget mørt og smagsfuldt.

www.hindsholmgrisen.dk

_____

Der fremstilles en masse forskellige spegepølser og grill-pølser som vi gerne tager til nordiske fagkonkurrencer med og har 40 medaljer i alle 3 ædle metaller. Det er en slags svendeprøve for mestre så vi stadig kan holde os selv i ørerne med det gode håndværk.
Butikken har mange specialiteter og meget af det er hjemmelavet. Det er lige fra sennep til nødder i akaciehonning.

0